Strange Email

Discussion in 'other security issues & news' started by Huwge, Feb 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Huwge

    Huwge Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Posts:
    405
    Location:
    UK
    Hi,
    Recieved a strange email. I'm using OE. All that shows in the inbox is the envelope....nothing else.

    The email says Sender is unspecified, To... none.... no subject and email is blank.

    No attachments

    NOD and Ewidio show it as clean.

    Any ideas o_O?

    Thanks in advance
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
  3. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    I haven't got Norton and I have had these 'Blanks' on occasion.....I think they are just that....Blanks...........Just delete 'em Mate and carry on....:D...I've never found them to be ''Sinister'..:shifty: ;)


    Cochise,:cool: Deleting in Dewsbury...
     
  4. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    I hope this helps a bit. ;)
     
  5. Devil's Advocate

    Devil's Advocate Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    549
    For what's it worth, sometimes the blank email can be a result of some unexpected interaction between antispam filter proxy/ your antivirus email scanning proxy and the mail server.

    For me it occurs only with one particular mail account, every time i query it, it will generate one blank email first. I could reproduce the result every time I querried the mail server so I doubt it's some spammer or worm or whatever.


    The problem disappears if i drop my spam filter from the chain.

    Didn't borther to look deeper to see why this was happening.
     
  6. Huwge

    Huwge Registered Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Posts:
    405
    Location:
    UK
    Thanks for all the replies :D much appreciated
     
  7. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Yes, I remember those problems pretty well. Had some experience with my previous spam filter modifying the message incorrectly which produced incoming blank emails. :doubt:
    FWIW Not sure, but it could be a problem with the time-out or even your account settings.
    My pleasure Huwge. ;)
     
  8. Devil's Advocate

    Devil's Advocate Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2006
    Posts:
    549
    Yes that too. But I'm pretty sure it isn't a spammer or whatever dangerous sounding sounding thing you quoted in your response.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.