Stop-Sign

Discussion in 'other anti-virus software' started by Oleg, Mar 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    406
    Location:
    USA
    Have anyone used stop-sign?
    I think stop-sign Is not anti-virus,but peace of junk. Who wants to pay for games you can get for free and who needs thier dial-up internet when most people on DSL or Cable and anti-virus and on-scan did not detect spyware til I did full scan.
     
  2. SDS909

    SDS909 Guest

    If you are talking about this: http://www.stop-sign.com

    Then I believe its been established that the company that does it is into distribution of adware and spyware.
     
  3. TonyKlein

    TonyKlein Security Expert

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    4,350
    Location:
    The Netherlands
    It used to be, but according to research by Eric Howes that no longer appears to be the case.
    Still, there are much better alternatives...

    Also see here, under "eAcceleration/Veloz Stop-Sign":

    http://www.spywarewarrior.com/rogue_anti-spyware.htm
     
  4. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    Stop sign is pathetic . Tried it . A joke
     
  5. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    406
    Location:
    USA
    I agree :p
     
  6. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
  7. Technodrome

    Technodrome Security Expert

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    2,140
    Location:
    New York
    It uses DrWeb's engines so it can't be that pathetic. ;)



    tECHNODROME
     
  8. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    406
    Location:
    USA
    This Is why it's better use just Dr. Web without Installing crap that comes with stop sign.
     
  9. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    Thank you Oleg and say what you will Techno . Stop Sign IS crap . And yes , it DID install spyware before . Someone said they stopped . Hmmm . Even if they did stop , why do it in the first place . Techno , Dr . Web I have no problem with . Stop Sign is crap . Beg to differ ? Use it and THEN come and tell me how good it MUST be
     
  10. INTOXSICKATED

    INTOXSICKATED Registered Member

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Posts:
    485
    Location:
    Suburbia Hell
    i gotta agree. a friend of mine tried this after he saw a commercial for it. i personally didn't like it at all!

    NOTE: don't get hollywood all riled-up! he'll never shut-up. but just in case, there is a toggle switch on the back of his neck that'll turn him off just like c-3po. :D
     
  11. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    Don't be telling people how to turn me off . :) :D :D ;) :cool:
     
  12. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    406
    Location:
    USA
    O and it's cost you $4 a month :eek:
     
  13. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
  14. Oleg

    Oleg Registered Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Posts:
    406
    Location:
    USA
    They even will charge you $35 set-up fee to clean up so called "infected spyware cookie" real boomer :eek:
     
  15. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    I remember that from when I looked at it
     
  16. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Some of us don't need no stickin switch :ninja: :cool: :eek:
     
  17. hollywoodpc

    hollywoodpc Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Posts:
    1,325
    HEY !!!
    Quit pushin your weight around now . I thought you had me on ignore anyway . lol
     
Thread Status:
Not open for further replies.