SSM site not working

Discussion in 'other anti-malware software' started by TECHWG, Dec 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TECHWG

    TECHWG Guest

    I dont know wether its my net or the dns server or what , but me and 2 other people are having trouble accessing the SSM site. Anyone else having trouble accessing this ?

    WG
     
  2. herbalist

    herbalist Guest

    I'm having the same problem.
     
  3. TECHWG

    TECHWG Guest

    someone i know wanted to know how long the christmas offer lasts for, but i cant check since their site is malfunctioning or something.
     
  4. lucas1985

    lucas1985 Retired Moderator

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    4,047
    Location:
    France, May 1968
    slow loading here
     
  5. TECHWG

    TECHWG Guest

    i cant get it to load here. Sluggish ? there is not even a slug there to move !
     
  6. djg05

    djg05 Registered Member

    Joined:
    Apr 6, 2005
    Posts:
    1,549
    It is sluggish here. The offer is

     
  7. lucas1985

    lucas1985 Retired Moderator

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    4,047
    Location:
    France, May 1968
    working really fine now.
    Have your tried the ping/tracert commands?
     
  8. Tommy

    Tommy Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2002
    Posts:
    1,169
    Location:
    Buenos Aires - Munic
    Working fine here.
     
  9. herbalist

    herbalist Guest

    It seems to be fine now. My original bookmark of the site was for http://syssafety.com/
    which opens now to
    http://www.syssafety.com/
    My browsers password manager doesn't automatically enter my login for the site now, treating it as a new site. I logged in there only a few days ago, so this change is recent.
    Rick
     
  10. Stem

    Stem Firewall Expert

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Posts:
    4,948
    Location:
    UK
    It does appear the site is now running o.k. I did have problems earlier attempting to connect, from my logs I did see a lot of fragmented(incomplete) packets, possibly just a server problem/glitch.
     
  11. KDNeese

    KDNeese Registered Member

    Joined:
    Dec 16, 2005
    Posts:
    236
    Same for me. Perhaps the slowdown was due to website maintenance, updating the website, URL, etc. Seems to working fine now at normal speed.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.