SSM Question Drivers

Discussion in 'other anti-malware software' started by WilliamP, Dec 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I have SSM also Comodo firewall. Comodo loads a drive at boot then I guess it goes away. SSM says there is rules for things not running do you want to remove them. If I say yes the I have to ok that driver the next boot. How can I go in and set the rule for that driver so SSM won't want to remove it?
     
  2. Pedro

    Pedro Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Posts:
    3,502
    That's another reason why i stoped fooling around with SSM. It yells at everything that moves, AND THAT DOESN'T. I say SSM SHUT UP.:p
    Good luck on that one:gack:
     
  3. EP_X0FF

    EP_X0FF Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Posts:
    233
    @Someone

    For sure it is unfriendly app. But maybe simple give William advice, not opinion? ;)
     
  4. Pedro

    Pedro Registered Member

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Posts:
    3,502
    Hi EP_X0FF,

    I'm aware of your opinion:) , but i think for a person of my expertise :)D ;) ), i'm better of giving opinions, not advice.
    The distinction is sometimes blurred, but you get what i mean.

    I liked it at first, and it gives a good feeling to control everything. But it is exaggerated:p . And now that i read what you think on the other topic, despite your quarrel, it really is tricky.

    AND the fact that sooner or later I'll re-format the disk because of an annoying error that i get shutting down (weeks after uninstall; not even regcleaners help). safemon something argh. If i knew what to do without fooling around with what i'm not supposed to, ie the registry, etc, i would be happy:thumb:
     
  5. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I don't think that it is possible to do what I want to do at this time.
     
  6. screamer

    screamer Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Posts:
    921
    Location:
    Big Apple USA
    William do you have this option checked? (see image) Ifso, un-check it and try again
     

    Attached Files:

  7. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    Hi Screamer. That was not checked. I checked on the SSM forum and it seems that the ability I'm after is not available at this time. I'm hoping that they will incorporate it soon.
     
Thread Status:
Not open for further replies.