spywareguard trying to update through proxomitron

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by WSFuser, Jun 27, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    Just now as installed spywareguard, i proceeded to update it but it just wouldnt connect. eventually i kept noticing that when outpost alerted me of spywareguard updating the port umber mentioned was proxomitron's. i thought it was because proxomitron was using port 8080 but then i changed the port and erased the rule in outpost but spywareguard tried to connect through proxomitron again. any ideas on how to prevent this?
     
  2. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    I believe that is because SG uses Internet Explorer's settings for connecting to the web. I assume you have IE set to use The Proxo?
     
  3. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    yes ill change IE to a direct connection and see what happens. in a different thread kye-u told me the same thing.
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    If nothing else I have bumped this back up....but you might give the below thread a read and see if Javacool's comments work.

    This thread---> SG 2.1 won't update defs
     
  5. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    yes those comments helped but I started figuring out why I stopped using proxomitron in the first place, so now im just not going to use it. period.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.