SpywareGuard stops Win98 Defrag

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Hydra, May 8, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hydra

    Hydra Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2006
    Posts:
    19
    Hi all ,

    I have noticed that I have to close/exit SpywareGuard to get my Win 98 Defragmenter to complete it's job. It was sticking at 70% and could not get any further . When I closed SpyWG it finished the defrag quickly. So SpyWG must be writing to files , or scanning them in the background continuously. I have found in the past that the less that is running in the background the faster the defrag. Nothing new there. I usually defrag off line so that I can shut down any running AV Guard / scanners also.
    This is not a big problem... I am just interested if any one else has noticed this.

    Hydra
     
  2. ThunderZ

    ThunderZ Registered Member

    Joined:
    May 1, 2006
    Posts:
    2,459
    Location:
    North central Ohio, U.S.A.
    Run defrag in Safe Mode. Dose a great job my having the minimal drivers, programs, etc. loaded.
     
  3. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  4. Hydra

    Hydra Registered Member

    Joined:
    Apr 25, 2006
    Posts:
    19
    Thank you all,

    That is pretty much what I expected. The "old" thread that Snowbound suggested was good reading.
    As a 'new' SWG user it is good that all that info is available.

    Hydra
     
Thread Status:
Not open for further replies.