Spywareguard not updating when I use live update

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Kalina, Sep 15, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kalina

    Kalina Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2004
    Posts:
    5
    Hi all! :D

    I am having problems updating my spywareguard

    I have version 2.2
    definitions date 8-30-03

    and when I click update it tells me:

    "There was an error downloading updates."

    I know the current defination date is something like 1-22-04

    I have XP home, service pack 2 all the ms updates
    I have :

    spywareblaster,
    spybot
    ms beta spyware
    zone alarm
    avg
    I use Fx NOT IE

    I've uninstalled the program twice and re-installed it again, same message.


    Any help would be great.

    Thanks in advance

    :D :D :D
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. BlackCoffee

    BlackCoffee Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Posts:
    3
    Hello Everyone :)

    I have a similar problem with SpywareGuard. My definitions file is dated:1/22/04

    That can't possibly be right...

    Saving those files forementioned to the SpywareGuard folder did not change anything. (Yes I did reboot).

    Any other suggestions would be appreciated!

    BC
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    The latest database is 1/22/04.
     
  5. BlackCoffee

    BlackCoffee Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Posts:
    3
    Thanks Bubba

    Don't understand how it can be effective if the data is that old o_O but perhaps I've misunderstood how it works - will read that over again and see if I understand then.

    Cheers :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.