SpywareGuard Error Message (System Error & ...)

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by wes01, Mar 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wes01

    wes01 Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    2
    On first and several subsequent attempts to use SpywareGuard after installation I got the error message:
    ==================
    SpywareGuard

    System Error & H80004005[-2147467259] Unspecified error

    ==================
    Even though I did not receive run-time error 429 I download and installed Windows Script 5.6 then downloaded and reinstalled SpywareGuard and got the same "System Error &..". message. I would appreciate any help in getting past this situation. --- Thanks
     
  2. FB

    FB Guest

    I get exactly the same message when I try to start SpywareGuard. Any suggestions?
    Thank you.
     
  3. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Could either of you provide more details about your systems?

    i.e...

    -Version of Windows
    -Anti-virus program installed
    -Other security software installed
    -Any other running programs you think could be conflicting
    -Any other details you think could be helpful

    Thanks!

    -Javacool
     
  4. FB

    FB Guest

    I'm running Windows98 SE.
    No Anti-Virus Software, although I did have Network Associates for awhile (I removed it).
    I'm using Agnitum Outpost Firewall,
    Ad-Aware 6.0,
    Spybot Search and Destroy,
    Spyware Blaster, and MRU Blaster.
    I also used Spyware Killer, but I removed it (I think).
    I've also used a Registry Cleaner to remove unwanted
    items from the registry.
    I've shut down all programs using the task manager
    and installed and un-installed Spyware Guard about seven times now. Any clues as to what could be wong? The error message received is exactly the same as the other person who posted a message - to the exact number! Thank you.
     
  5. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi,

    if u look at this link,

    http://www.wesleyc.com/soft/support.shtml

    the third question asked is the exact error message u have described.

    Looks like u might need VB5 runtime files. Check your O/S though.

    Hope this helps.


    snowbound
     
  6. wes01

    wes01 Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    2
    wes01 response to Javacool request for more info plus steps tried.

    DELL XPS 700T with Windows 98SE

    Security and Privacy Programs used regularly
    ______________________________________

    AV   Grisoft AVG
    Firewall   ZoneAlarm
    Ad-aware 6.0
    Bazooka Scanner
    Spy Sweeper
    SpywareBlaster
    Spybot-S&D
    BoDetect - Trojan detect & Remove
    GFI Free online Trojan Scan
    Trend Micro Free online virus scan
    jv16 PowerTools - for registry cleanup

    Since Spy Sweeper is a new addition I disabled it and got same result with SpywareGuard
    --------------------------------------------------------


    I already had VB6 runtime files but downloaded and installed a new copy, restarted the computer, with no improvement.

    I came across another thread titled "Unspecified Error &H80004005 (-2147467259)" from wdchuang in which snowbound recommended that if the VB6 runtime fix does not do the job to download and install Windows Script 5.6. I did this and still no improvement. Any further ideas?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.