Spywareblaster now asks for Windows resource CD?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Rickk, Nov 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rickk

    Rickk Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Posts:
    49
    Dear Spywareblaster aficionados,

    Whenever I click on the Spywareblaster icon to perform a manual update, a screen immediately comes up asking for my Dell resource CD.

    This began yesterday, after having updated to the new Comodo Firewall, which I removed last night, in frustration, (after being subjected to one too many Windows error reports...:mad: but I am digressing...)

    Now, it is still showing the error.
    I then click cancel, then it shows a 1706 error,
    I click cancel again.
    Finally the Sywareblaster page comes up as before and allows for smooth database updating.

    If otoh, I obey the message and offer the Resource CD, It'll run it, extract and do as it pleases, after which it lets me return to Spywarblaster.

    Problem is, it now CONTINOUSLY is asking for the CD!! :(

    Performed a search and came up with this thread from July 2005, which is virtually identical to my problem, but a solution does not seem to have been found: (nothing found on JavaCool's Spywareblaster forum)
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=88333&highlight=dell resource error 1706

    My system:
    Dell Core 2 duo Laptop (Jan, 10, 2007)
    Windows XP Media Center
    Avira AV
    Winpatrol
    Spybot Search & Destroy
    ThreatFire


    Curiously it also (always) did it on another (much older- 2001) dell computer
    : o_O
    XP Pro
    Kaspersky
    Winpatrol
    Spybot Search & destroy
    SpywareGuard

    Regards,
    Rickk
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. Rickk

    Rickk Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Posts:
    49
    Dear Snowbound,

    Thanks for the suggestion.
    Unfortuneatly it didn't change anything.

    Went to Javacool's FAQ "Search" base again.
    Although no solution existed for the specific problem I was having above, decided to go ahead and try downloading the 2 files Javacool suggest on this https://www.wilderssecurity.com/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1124673 page anyways.

    The first one was of no help.
    The 2nd one solved it!

    Go figure...
    :)
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hello,

    for me your link is incorrect as it leads to a "Reply to Thread" page for this thread but anyways it's good to see u got it sorted. :thumb:




    snowbound
     
  5. Rickk

    Rickk Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Posts:
    49
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.