Spywareblaster not updating?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Jungle Jim, May 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jungle Jim

    Jungle Jim Registered Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Posts:
    2
    I have Spywareblaster 4.3. I update manually. Every day since April19 (13 days ago) It seems to contact the data base as normal, when I try to update, and returns a message that no new updates are available, and I am fully protected. Any Ideas?
     
  2. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,995
    Location:
    Last Breath Farm
    April 19 is the date of the last update, if that's what you mean, so you are current.
    You can always confirm here. :)
     

    Attached Files:

    Last edited: May 2, 2010
  3. Jungle Jim

    Jungle Jim Registered Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Posts:
    2
    Thanks Page42! You set my mind at ease. I thought it previously had new updates for me nearly everyday (maybe I was wrong), so I thought there was a problem. Kudos to you.:)
     
  4. Page42

    Page42 Registered Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Posts:
    5,995
    Location:
    Last Breath Farm
    No problem, Jungle Jim. And welcome to Wilders!
     
  5. ski123

    ski123 Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2003
    Posts:
    36
    Location:
    Jackson, MI, USA
    That doesn't seem to be the case anymore. o_O
     
  6. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,013
    Hi,

    Thanks for the heads-up.

    While the underlying page was updated to reflect the latest database date, the cache wasn't being properly refreshed. This has been fixed. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  7. ski123

    ski123 Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2003
    Posts:
    36
    Location:
    Jackson, MI, USA
    Hi,

    Great! Thanks for the fix. :thumb:


    ski123
     
  8. ski123

    ski123 Registered Member

    Joined:
    Mar 21, 2003
    Posts:
    36
    Location:
    Jackson, MI, USA
    Nope! It hasn't been fixed. o_O


    ski123
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.