SpywareBlaster not populating blocked cookies list in Firefox 10

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Krusty, Feb 3, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,911
    Location:
    Australia
    Hello all,

    I am new here, so I hope this posts in the right spot. Firstly I would like to say, "Great product", and "Thankyou".

    Now my problem - When I upgraded Firefox from 9.0.1 to 10 , the blocked cookie list was populated. I have just uninstalled /reinstalled 10 and now the blocked list is not populated. Opening SpywareBlaster shows all protection enabled. Is this normal and to be expected?

    Thanks in advance, Krusty13
     
    Last edited: Feb 3, 2012
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Yup - you've got the right place.

    I was able to reproduce what I believe is the same issue, and we're already testing a fix. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,911
    Location:
    Australia
    Excellent!!! :) Thank you for letting me know that it isn't just at my end. Very much appreciated and looking forward to the fix, if you can keep up with Mozilla's rapid release schedule....;)

    Cheers, Krusty13.
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    This issue should be fixed in SpywareBlaster 4.6, which was just released. :D

    Best regards,

    -Javacool
     
  5. Krusty

    Krusty Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Posts:
    2,911
    Location:
    Australia
    Hi,
    Thank you very much for the update. :D
    I can confirm the issue is solved for me.

    Krusty13.
     
    Last edited: Feb 7, 2012
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.