SpywareBlaster Installation

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by lilmama, Feb 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lilmama

    lilmama Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Posts:
    5
    New here. (Hey, I'm new *everywhere* ... so please go slooowly!). Keep getting the following: "'MSCOMCTL.OCX" cannot be found' . I use the Installer you suggest....it just doesn't seem to "accept" it! The "MSCOMCTL.OCX" message just keeps coming back at me! I am obviously doing something wrong ... will you help me? BTW: I have a Compaq laptop ... using Windows XP Home .. IE ... (probably not nearly enough info for you ... sorry.) And thanks in advance!
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,876
    Location:
    New England
    Sometimes people have to follow the manual instructions using the cab file specified in this post:

    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=5169

    Give that a try and see if that does it.
     
  3. lilmama

    lilmama Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Posts:
    5
    Thanks for the information. Will give it a try this weekend when I have more time! And I *will* let you know how/if it works for me! Thanks again!
     
  4. lilmama

    lilmama Registered Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Posts:
    5
    I "finally" did it!!!! I may be old ... I may be slow .... but I am persistant! Woke up at 3 am ... realized what I was "continuing" to do wrong!! :rolleyes: I installed Blaster and Guard! Thanks for your help ---- and thanks for the programs!!!
     
  5. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    Glad it worked for ya and welcome to Wilders ;)

    Be sure to have a good look around and ask away anywhere you like :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.