Spywareblaster homepage not updated

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Wallaby, Apr 24, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wallaby

    Wallaby Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Posts:
    156
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    It lists
    Latest Version: 4.4 | Database: 3/26/2011
     
  3. Wallaby

    Wallaby Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Posts:
    156
    In fact.
    It should be
    Latest Version: 4.4 | Database: 4/20/2011
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    When I update I use the app itself. It might be nice to have the site in sync but not essential.
     
  5. MikeBCda

    MikeBCda Registered Member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Posts:
    1,627
    Location:
    southern Ont. Canada
    I'm active over at the avast forums, and in the Updates thread there I can count on someone posting whenever SB defs have been updated. The nice thing about using Firefox is that I can simply minimize it then open SB to update the latter.
     
  6. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,013
    Hi,

    Thanks for the heads-up.

    This should be resolved now, and showing the correct date. (A cache was not properly being updated with the new page contents.)

    Best regards and thanks,

    -Javacool
     
  7. Wallaby

    Wallaby Registered Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Posts:
    156
    Thanks :thumb:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.