spywareblaster error

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by XRaiderV1, Aug 22, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XRaiderV1

    XRaiderV1 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Posts:
    4
    got the following 'error while unpacking the program, code 2. please report to the author'.

    I am running the following.

    avast free
    spybotsd
    spyware blaster(the malfunctioning app)
    firefox
    yahoo instant messenger
    pidgin instant messenger
    openoffice 3.0
    winamp
    vlc media player
    paint.net.

    only changes made within the last day was a java update.
     
  2. XRaiderV1

    XRaiderV1 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Posts:
    4
    further question, in the unlikely event this cannot be fixed, is it possible to uninstall spyware blaster without disabling the protection seeing as I cannot currently get the program to load so as to actually disable said protection?
     
  3. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    What security software do you have running including AV? It could be blocking the install disable it temporarily
     
  4. XRaiderV1

    XRaiderV1 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Posts:
    4
    spybot sd(antispyware) avast(antivirus).

    just disabled avast and tried running the program. no dice.
    disabled spybot's active component, tea timer, same result.
    disabled spybot's passive immunization. nada.

    I even disabled windows' built in firewall. same result.

    this is when I try to open the program, as in its already installed...
    first time I've ever had this program that has served me reliably since 2007 give me any kind of grief...
     
  5. XRaiderV1

    XRaiderV1 Registered Member

    Joined:
    Aug 22, 2011
    Posts:
    4
    so, anyone have any ideas?
     
  6. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    What version of Windows are you running?
    Do you have the latest Windows Service Pack installed?

    (We've heard one report from a user with Windows Vista that encountered this error. The error disappeared when they installed Service Pack 2 for Vista.)

    Best regards and thanks,

    -Javacool
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.