Spywareblaster- error while unpacking program code 4

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by fasteddie, Sep 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fasteddie

    fasteddie Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Posts:
    3
    Something is wrong because if I go to launch Spywareblaster to update I get this message"error while unpacking program code 4". I don't get it in safe mode. I removed and re-installed with the same problem.
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. fasteddie

    fasteddie Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Posts:
    3
    So does anyone have an answer to actually solve the problem, I haven't found one seaching.
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    While the number of users experiencing this problem is small....most of those users are experiencing this problem because they are infected with malware. To your knowledge have you been experiencing other problems or have you had to visit any sites that attempt to clean your PC of problems ?
     
  5. fasteddie

    fasteddie Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Posts:
    3
    Yes I do have a hijacker that no one can find so far, when I click on a link in explorer it goes to something completely different..
     
  6. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    What kind of help have u received?

    Have u posted a HijackThis log for analysis anywhere?

    If not, here's a good forum with expert help in HJT,

    http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showforum=170


    snowbound
     
    Last edited: Sep 25, 2005
  7. Supernova

    Supernova Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2005
    Posts:
    1

    I got the same problem with Spywareblaster and Spyware Doctor when
    I attended an erotic website.
    After (totally) updating my Windows 98 SE at the site of Microsoft, the problem was gone.

    Regards,

    Supernova
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.