Spywareblaster database error

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by icd91884, Oct 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. icd91884

    icd91884 Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Posts:
    6
    Hi!

    I just downloaded Spywareblaster and tried to check for updates...

    First error I got was "Cannot write file to disk error 35761. Request Timed out"

    Next came

    "Database error. The Spywareblaster database may be corrupted or missing."
    Click on the link below to run check for updates and download..

    But it won't let me!

    IE, Restricted and Mozilla all show "Database error" next to them...

    Please help!

    TIA :oops:
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi icd91884 :)

    Welcome to Wilders.

    First thing to try is open your SpywareBlaster interface and go to Updates>Options then try one of the other methods of downloading updates.

    Post back and let us know if it was sucessful.


    snowbound
     
    Last edited: Oct 8, 2004
  3. icd91884

    icd91884 Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Posts:
    6
    Hi, Snowbound..

    Thanks for replying..

    I'm new to all of this, so please bear with me..

    I did as you asked, but nothing happened..it did not even begin to attempt to download...
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Do u have an Anti Virus app. installed? If so which one is it?



    snowbound
     
  5. icd91884

    icd91884 Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Posts:
    6
    Panda Virus scan...

    Is that a problem? o_O
     
  6. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Not with Panda. I have Nod32 installed and there was an issue with updates.

    Please bear with me ;)

    as i get some help with this. :)


    snowbound
     
  7. icd91884

    icd91884 Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Posts:
    6
    Patience is a virtue :)
     
  8. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hey icd91884,

    Are you using a router ?
     
  9. icd91884

    icd91884 Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Posts:
    6
    Hey Bubba,

    No router
     
  10. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    On occasion I have had this problem a few times but attributed it more with a quirk in the round trip of downloading. So I would simply try again and it would be fine OR I have even re-booted, took a break and it was fine. Seemed to be just a temporary hicup but I'm not saying you don't have some other problem....just tinking out loud. Try a few of the things I mentioned ?
     
  11. icd91884

    icd91884 Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Posts:
    6
    Funny, I just finished uninstalling/re downloading..

    same problem...

    I'm listening...

    Thanks :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.