SpywareBlaster crashed twice

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by johnpd, May 10, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. johnpd

    johnpd Guest

    SpywareBlaster 3.1 has crashed twice on me. Both times after running an update. I was able to restart without any problem. Here are the Event Log entries (both are Event ID's of 1000):

    -------------------------------------------------------------
    Faulting application spywareblaster.exe, version 3.1.0.0, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x27582636.
    -------------------------------------------------------------
    Faulting application spywareblaster.exe, version 3.1.0.0, faulting module msvbvm60.dll, version 6.0.92.37, fault address 0x00069f81.
    -------------------------------------------------------------

    I have a Windows XP system. If you need any other information, let me know.

    Thanks
     
  2. MCT

    MCT Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Posts:
    300
  3. johnpd

    johnpd Guest

    No soap. I am using the latest version of MSVBVM60.dll (6.00.9237). I downloaded and installed it again just in case.

    I ran a SpywareBlaster update, then started scrolling through the list of malware to see what was added. That is when it crashed. I sent a "Crash Report" to Microsoft. I will let you know what they say. I would have posted the Crash Report details here, but was unable to copy the data from the dialog window.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.