SpywareBlaster and Avant Blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by copitta, Jul 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. copitta

    copitta Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Posts:
    3
    I've recently downloaded Avant Browser (www.avantbrowser.com), a great non-microsoft browser. Sincer it seems to use the ms ie6 internet settings, I was wondering if SpywareBlaster works with it? Thanks.
     
  2. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    I'm guessing yes, but also guessing this isn't such a great browser... From the FAQ list

     
  3. copitta

    copitta Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Posts:
    3
    Thank you very much for your speedy reply. :eek:
     
  4. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Well I think its still IE with some add-ons. In SB go to tools/misc. IE settings and chek disable home page settings. Then you can try to change your homepage and see what happens.

    Gerard
     

    Attached Files:

    • SB.gif
      SB.gif
      File size:
      10.7 KB
      Views:
      46
  5. copitta

    copitta Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Posts:
    3
    got it...thankss
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.