SpywareBlaster and Avant Blaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by copitta, Jul 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. copitta

    copitta Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Posts:
    3
    I've recently downloaded Avant Browser (www.avantbrowser.com), a great non-microsoft browser. Sincer it seems to use the ms ie6 internet settings, I was wondering if SpywareBlaster works with it? Thanks.
     
  2. Detox

    Detox Retired Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    8,507
    Location:
    Texas, USA
    I'm guessing yes, but also guessing this isn't such a great browser... From the FAQ list

     
  3. copitta

    copitta Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Posts:
    3
    Thank you very much for your speedy reply. :eek:
     
  4. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Well I think its still IE with some add-ons. In SB go to tools/misc. IE settings and chek disable home page settings. Then you can try to change your homepage and see what happens.

    Gerard
     

    Attached Files:

    • SB.gif
      SB.gif
      File size:
      10.7 KB
      Views:
      48
  5. copitta

    copitta Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Posts:
    3
    got it...thankss
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.