SpywareBlaster and Autoupdater.

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by ImWho, Jan 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ImWho

    ImWho Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Posts:
    9
    Running WinXP Home SP2
    1 GB RAM 250 GB HD (Only 7 GB used)

    Whenever starting/restarting computer, the Task Manager shows two "sbautoupdater.exe" processes running and they do not exit until 14 to 15 minutes has elasped. Is this normal behaviour?
    On the Advanced tab I did remove the check mark next to " Always verify and set Protection on Startup" when I first noticed this delay.
    I also uninstalled the 3.4 version (Disabled All Protection, first) before downloading the latest version: 3.5.1
    Thank you for any assistance.

    BTW, also have CounterSpy 1.5.82
    NAV 2005
    Ad-Aware SE Plus (but does not run on Startup)
    CCleaner
    a² FREE
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Yep - there should indeed be two sbautoupdate.exe processes showing in Task Manager (but if you look, one is using significantly less memory).

    As for when they will exit - after an initial short delay (but long enough so most other programs should load, like your anti-virus and firewall) AutoUpdate waits until it detects an active Internet connection, and then attempts to download updates.

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. ImWho

    ImWho Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Posts:
    9
    Thanks Javacool for your quick reply.
    Much appreciated!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.