SpywareBlaster 5.5 released! - (Google Chrome, Firefox, Windows 10, and more!)

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by javacool, May 18, 2016.

  1. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,018
    @paulderdash: What version of Chrome are you running? Is it the stable release, or one of the beta/dev/canary release channels? And how did you install it?

    In the interim, you can force SpywareBlaster to display Chrome settings by creating the following registry key:

    Windows, 64-bit:
    Code:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\SpywareBlaster\ForceDetect\GoogleChrome
    Windows, 32-bit / x86:
    Code:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SpywareBlaster\ForceDetect\GoogleChrome
     
  2. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    3,253
    Location:
    Under a bushel ...
    I am running 55.0.2883.87 (64-bit), which is stable I think. Installed in Program Files (x86), and kept updated by Ninite Updater.

    It was working before, but then I noticed Chrome had dropped from the list. Will try the reg hack and report back.

    Edit: Thanks! Added that key, and Chrome is back on the list, with all protection enabled, so it seems it was just not listing Chrome, but all protection was actually enabled. Strange. But I guess I owe you a license, as I've been using SB for years :)
     
    Last edited: Jan 19, 2017
  3. Tomwa

    Tomwa Registered Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Posts:
    165
    I previously owned SpywareBlaster and although I haven't used it in what seems like a trillion years I figured I should drop by and say that it was always a fantastic piece of software :)
     
  4. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,685
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    The DB updated yeaterday for me when i checked to see.
     
  5. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    3,253
    Location:
    Under a bushel ...
    Nearly always updates for IE only, which I don't use ...
     
  6. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,178
    Location:
    Pennsylvania.
    Why are Chromium browsers not counted as Chrome?
     
  7. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,685
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    Chrome is dropped from the list for me now. Maybe because i uninstalled and then installed Chrome again a few months ago.
     
  8. psicop

    psicop Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Posts:
    3
    Spywareblaster not detecting WATERFOX. Probably it would be the same with other FF forks like Pale Moon, Cyberfox, etc.

    Could you please enable it?
     
  9. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,523
    Location:
    Lloegyr
    sb.jpg

    It detects SeaMonkey, Pale Moon and K-Meleon.
     
  10. spryte_ly

    spryte_ly Registered Member

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Posts:
    2
    Location:
    Ontario, Canada
    I just updated my PaleMoon to Version: 27.8.3 (64-bit) and noticed in the SpywareBlaster window it says it is only "partially protected".
    I am presuming some PaleMoon issue but not sure.

    Under PaleMoon all the sites are unchecked and in red.
    Clicking on the "Protect..." button has no effect.

    Any advice greatly appreciated.

    Win10 Home, HP Pavillion, i5 laptop
     
  11. bjm_

    bjm_ Registered Member

    Joined:
    May 22, 2009
    Posts:
    3,080
    Location:
    .
    Hi
    Where does SpywareBlaster cookies n' scripts protections show in Chrome. I can find SB cookies listed in Firefox Cookies Exceptions. Where are SB protections listed in Chrome?
    Thanks
     
  12. Dragon1952

    Dragon1952 Registered Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Posts:
    1,685
    Location:
    Hollow Earth - Telos
    When i disabled all protection in SpywareBlaster, the AdwCleaner scan was clean.
     
  13. boombastik

    boombastik Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Posts:
    247
    Location:
    Greece
    If u enable all the protection for ie11 in windows 10 the internet explorer makes 5 second to visit every page. Is unplayable.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.