SpywareBlaster 3.5.1 released!

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by javacool, Jan 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,078
    Hi,

    Please start a new thread - it'll be a lot easier to keep track of things that way. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  2. flrman1

    flrman1 Spyware Fighter

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Posts:
    41
    Location:
    North Carolina
    Will do.
     
  3. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  4. hartoch

    hartoch Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Posts:
    28
    Location:
    queensland australia
    thanks for that no problem installing o_O
     
  5. godduo

    godduo Registered Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Posts:
    1
    cool~let me have a try~
     
  6. SPRINTMAN

    SPRINTMAN Registered Member

    Joined:
    Aug 2, 2006
    Posts:
    53
    Location:
    Canberra, ACT, Australia
    Anybody tell me a URL I can go to for manual SpywareBlaster updates as I can't use product update due to network config? thanks...Stephen
     
  7. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  8. hogndog

    hogndog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    632
    Location:
    In His Service
    I downloaded Spyware Blaster just two weeks ago. Seeing this new version I figured I should up~date, but when trying to find out what version I have installed now, I clicked properties and it didn't list a version. How do I find out? o_O Thank you..
     
  9. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hello,

    when u open SWB's interface, u should see it in the bottom left hand corner. The current version(3.5.1) is 6 months old now.



    snowbound
     
  10. hogndog

    hogndog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    632
    Location:
    In His Service
    Thank's, right after I posted that I went back and did that. The version I have "is" the new version, Thank's for taking the time, sorry, :gack:

    Lee
     
  11. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    No need to apologize and you're welcome. ;) :D



    snowbound
     
  12. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Just wondering why this "new version" thread is still active 6 months after the upgrade? I get fooled every time I get an e-mail of the latest post. For a moment I say Oh a new upgrade to myself, before I realize it's the same 3.5.1 thread.:rolleyes:
     
  13. OldRebel

    OldRebel Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    153
    Location:
    South Carolina USA
    I seems that this thread is older than you realized. SpywareBlaster 3.5.1 was released in January of 2006! It's definitely past time for a new upgrade.
     
  14. hogndog

    hogndog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    632
    Location:
    In His Service
  15. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Wow time flies when you're old.

    Hogndog thanks for the boss tunes. :cool:
     
  16. cookie

    cookie Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Posts:
    1
    Re: SpywareBlaster 3.5.1 released! Error message found

    HI:
    The download worked ok; but the install didn't.
    Here is the mesage found:
    Error while unpacking program, code 4. Please report to author.

    and then it closed and cancelled.

    Please help me as I would like to try this program.
    I run win98se and have plenty of ram and several GB's of unused space.
    My browser is ie 6.0.2800

    thanks, cookie
     
  17. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    Re: SpywareBlaster 3.5.1 released! Error message found

    I would delete the download and do it over. I downloaded mine from Major Geeks.com.
     
  18. museheart

    museheart Registered Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Posts:
    87
    Location:
    USA
    ---------------------------------------------------------------------

    I know this is an old post but does anyone know if SpywareBlaster is compatible with the new Norton 360?
     
  19. hogndog

    hogndog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    632
    Location:
    In His Service
    Just curious but how many spyware programs are you running?:eek:
     
    Last edited by a moderator: Jul 8, 2007
  20. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    I'm running SUPERAntispyware real time, AVG on demand, and BOClean real time, and of course SpywareBlaster.
     
    Last edited by a moderator: Jul 8, 2007
  21. hogndog

    hogndog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    632
    Location:
    In His Service
    The reason I ask is the other day something rather unique happened. :eek: While running three different spyware programs a virus attached itself to my computer. It began when I opened a gift card from a very good friend of mine. All three missed it they were Spware Blaster, Spy Sweeper and Avast. It ended with another friend, he owns two computer companys. He spent two hours inside the computers files and found it. Sneaky virus, I had MS on the horn for an hour before my friend arrived. The first thing they wanted me to do was left click on my panel, but there was a problem, that virus broke my mouse.. At the "very" end my friend said, Lee all you need are two programs the others clutter things up. I won't say which ones. "I don't want to start an aurgument"
     
  22. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    If you contracted a virus, I would think you would be looking at your Anti-virus app not your anti-spyware apps. I use NOD32 Anti-Virus. I assume you know that anti-spyware apps protect against malware, trojans and the like. Anti-Virus apps protect against Virus'. :ninja:
     
  23. hogndog

    hogndog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Posts:
    632
    Location:
    In His Service
    NOD32: please explain, I was under the impression that the spyware would protect me. Thank's

    Lee
     
  24. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    NOD 32 is a particular brand of anti-virus application. There are many more.
    http://www.av-comparatives.org/ There are some really good ones and some lousy ones. After much reading I chose NOD32. Ask before you buy one. Maybe your friend can help. I explained the differance in the last reply. :)
     
  25. snapdragin

    snapdragin Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
    Hi Lee, I'm afraid we're getting a bit off topic in this thread. If you have questions regarding other security programs, please open a new thread in the appropriate forum. :)

    Thank you,

    Snap
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.