Spyware Blaster 3.4 won't run on my computer

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by j80r50m, Aug 1, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. j80r50m

    j80r50m Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2005
    Posts:
    6
    To whom it may concern;
    After successfully installing the Spyware Blaster 3.4 program on my PC-Chips PII computer when I attempted to run the program an "ILLEGAL OPERATION ATTEMPT ERROR MESSAGE" appeared and the Program was immediately shut down!
    The ERROR message also included a detail of the specific error that occured when I attempted to run the Spyware Blaster 3.4 program!
    I want to resolve this problem so that I can use this program!
    I wanted to attach a snapshot of the error with the ERROR DETAIL but your site will not allow bmp file attachments! Thank You!
     
    Last edited: Aug 1, 2005
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hello j80r50m. :)

    Take a look here,

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=63957

    for posting a screenshot sucessfully here at Wilders.

    Or can u just give us a little of the information on the detailed error message?

    Was it some kind of a page fault with a paticular file and if so which one?

    The more info u give the better for the people to help u here. ;) :D



    snowbound
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.