Spyware Blaster 3.2 / xxxtoolbar / Pest Patrol

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by alan123, Jul 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alan123

    alan123 Guest

    After enabling all Site Protection in Spyware Blaster 3.2, I then went to Pest Patrol's online pest scan
    http://www.pestscan.com/Scan.asp

    It indcates that i have 'CWS.googleMS.3 - Hijacker' xxxtoolbar

    After deleting the identified item from the registry, the Pest Patrol scan ran clean, but Spyware Baster no longer had this site protected. I re-enabled Spyware Blaster protection, but Pest Patrol scan showed it as being infected again.

    I do not have this problem with any of the other protected sites, perhaps something is wrong. I have not contacted Pest Patrol.
     
  2. TonyKlein

    TonyKlein Security Expert

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    4,351
    Location:
    The Netherlands
    It's another one of these famous PestPatrol False Positives...

    It may have reacted to the Kill Bit SB set in the Registry, and falsely identified it as the foistware itself (Thanks for pointing out that possibility, Jan ;) )

    They're hopeless...
     
    Last edited: Jul 28, 2004
  3. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hey alan,

    You may also find that it was an entry in the Restricted Sites section of SpywareBlaster that Pest Patrol was flagging as a False positive. The below link is a recent thread of a known problem with Pest Patrol and XXXtoolbar.

    This thread---> XXX Toolbar
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.