Spybot Settings: Tracking - Yes/No?

Discussion in 'other anti-malware software' started by sk, Jan 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sk

    sk Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Posts:
    241
    I guess I could have posted this in the 'polls', but since there was a reacent thread in which someone posted a screen shot essentially showing some things Spybot found, I wanted to post this thread here. I've seen various suggestions regarding how to configure Spybot. I personally do not have it set to track, and I have IE checked in 'Excludes'. I was wondering how other members here have it configured. TIA

    sk
     

    Attached Files:

  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,331
    Location:
    Netherlands
    I second that one :D
    Apart from the language settings it's identical.

    Regards,

    Pieter
     
  3. spy1

    spy1 Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Posts:
    3,139
    Location:
    Clover, SC
    "Usage Tracking" checked!

    Take no prisoners! Man battle stations! Load all tubes and prepare to FIRE! Nuke 'em all! MUHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!

    (Pete, taking a day off...).
     
  4. luv2bsecure

    luv2bsecure Infrequent Poster

    Joined:
    Feb 9, 2002
    Posts:
    713
    SpyBot just gets better and better and better. I'm seeing more frequent updates, has anyone else noticed that?

    Off Topic To Pete:

    I noticed in your sigline that you have got yourself a new 'puter! No more ME - and you're using XP! At home, I still use 98SE on one drive and XP on another using TRIOS as my hardware drive selector. Of course, there's those certain things I hate about XP - but you have to admire the stability. Wow. I can't imagine going back full-time to one of the 9x.

    John
    Luv2BSecure
     
  5. the Tester

    the Tester Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Posts:
    2,854
    Location:
    The Gateway to the Blue Hills,WI.
    SK,I have Spybot configured the same way that you do.I will occasionally check the tracks box to see if Spybot finds something that my cleaner program missed.
     
  6. sk

    sk Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Posts:
    241
    Thanks so far to all who've posted. And remember...keep those cards and letters coming. :D
    sk
     
Thread Status:
Not open for further replies.