Spybot S&D update probs

Discussion in 'other anti-malware software' started by Longboard, Jun 12, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    Have installed ss&d v1.4 after reading all the other posts ;)

    Now there seems to be a problem with the updates.
    Connection refused Socket Error 10061
    Connection refused gracefully ??!!??what?
    Also unable to connect to safer-networking.org.

    ?site probs, ?attacked or overload/meltdown with the new release.

    Couple of other posts at net integration on the forum.

    Also noticed the Teatimer interface is badly mangled with 1.4.
    this is a bug and apparently will be fixed.

    Anyone else having probs tonight?

    REgards
     
  2. bigbuck

    bigbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Posts:
    4,877
    Location:
    Qld, Aus
    Yep...
    It was OK the other day when I checked...
    Server probs??
     

    Attached Files:

  3. Stephanos G.

    Stephanos G. Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Posts:
    720
    Location:
    Cyprus
    Same here, also look that says :No server selected.
     
  4. cliff

    cliff Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Posts:
    42
    Same here in the UK...It was ok yesterday o_O
     
  5. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
  6. DLF

    DLF Guest

    Hi all,

    I am finding that all links including the safer networking, kolla and update links are not working. It looks like the whole system is out. I updated to 1.4 and it was fine and even got an update on 6/10 but only get the 10061-socket error now. Anyone have any info?
     
  7. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    just pinged kolla:
     

    Attached Files:

  8. hadi

    hadi Guest

  9. lljwagg

    lljwagg Registered Member

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    11
    Same problem here in Portsmouth Southern UK.
    I'm beginning to wish I hadn't uninstalled the S&D 1.3TX now.
    I thought it was just me with this installation updating problem on the new 1.4, but after installing then uninstalling then trying to install again from a different site - I've given up.
    Perhaps we'll be able to continue where we left off tomorrow?
     
  10. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    There are multiple sites for SS&D across europe and Aust.

    The Eon site in Oz has an exe file with latest updates.

    This is in the post above.

    There are now multiple posts on net integration confirming the main sites are down temporarily.

    Following the net integ. threads will reveal all the sites if interested.

    Regards.
     
  11. cliff

    cliff Registered Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Posts:
    42
    Site is backup.....all OK from UK :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.