Spybot s&d '!bad checksum!'...

Discussion in 'other anti-malware software' started by SimonCC, Sep 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SimonCC

    SimonCC Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Posts:
    72
    Location:
    London
    Hello,

    When I go to update sb s&d, it fails and says '!badchecksum!' - anyone know what this means and what I can do about it?

    thanks,

    S.
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Just try it one more time, worked for me.

    Gerard
     
  3. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  4. SimonCC

    SimonCC Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Posts:
    72
    Location:
    London
    thanks snowbound!

    S.
     
  5. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Your welcome. :)



    snowbound
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.