Spybot keeps running on Zwax

Discussion in 'other anti-malware software' started by gerardwil, Jun 2, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I just run (still am) S-S&D. It keeps running for ZWAX, minute after minute now.
    Anybody know what's up here?
    Version 1.4 latest update.
    TIA,

    Gerard
     

    Attached Files:

    • ssd.gif
      ssd.gif
      File size:
      4.4 KB
      Views:
      1,268
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I finally killed the proces after 20 minutes, it was still running then. Using 75% CPU.
     
  3. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    You may have tried by confirming this....but have you gone into Mode\Advanced\Settings\Ignore Products....All Products tab or Trojan tab....and place a check next to Zwax so it does not look for that product.... to actually see if it is indeed hanging on Zwax :doubt:
     
  4. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I disabled scanning for Zwax. But Spybot is still scanning for it from #20.000 and up and won't stop. Only way is to kill the proces. I didn't try yet to run Spybot with other apps. disabled, maybe my goal for the weekend :D
    Thanks for advice Bubba :)

    Gerard
     
  5. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
  6. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I think one of the newest ;)
     

    Attached Files:

    • ssd.gif
      ssd.gif
      File size:
      752 bytes
      Views:
      1,235
  7. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    I meet my goal, problem solved :D
     
  8. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Mysteries are good....care to share with us what you did for those experiencing this same problem\burp.
     
  9. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Oh sorry I didn't tell ;)
    The only thing I did was uninstalling and install again. Well not that spectecular I have to admit, but it works.
    Cheers,

    Gerard

    PS Thanks for attention
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.