spyblaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by golfpain, Sep 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. golfpain

    golfpain Registered Member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Posts:
    1
    Can someone advise me please? if spyblaster does what it says it does, why am i getting a bug called "DSO Exploit" everytime I go on net??
    My spybot detector finds it everytime and cleans it
    tony
     
  2. FlashGordon

    FlashGordon Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Posts:
    27
  3. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,876
    Location:
    New England
    DSO Exploit is not actually an infection, so it is not something your system is picking up while on the net. Take a look at this thread which explains the problem with Spybot S&D and what it all really means.

    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=45842

    Edit: Oh, hey Flash. :cool:
     
    Last edited: Sep 28, 2004
  4. Terry Tee

    Terry Tee Guest

    Wait a minute, I got a question
    If the DSO exploit is already fixed by microsoft long time ago, then..wat item did spybot S & D fixed anyway??
     
  5. FlashGordon

    FlashGordon Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Posts:
    27
    It actually doesn't fix anything. It removes the protection placed by spywareblaster. If you have spybot "fix" the problem, go to spywareblaster and you'll see one item unprotected. If you reenable full protection in spywareblaster, spybot will again detect the DSO exploit.
     
Thread Status:
Not open for further replies.