SpoofStick for IE and Firefox

Discussion in 'other security issues & news' started by ronjor, Dec 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,763
    Location:
    Texas
    Spoofstick
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Very nice find there Ron.

    Cheers :D
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,763
    Location:
    Texas
    Most kind of you! :D I think a lot of people know about Spoofstick but it doesn't hurt to remind us users as to what is available for our online safety.
     
  4. no13

    no13 Retired Major Resident Nutcase

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Posts:
    1,327
    Location:
    Wouldn't YOU like to know?
    I use both version...
    Its very nice (but I haven't seen any websites spoofed yet tho'.... oh well, xtra security don't hurt as much as less)
     
  5. Jimbob1989

    Jimbob1989 Registered Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Posts:
    2,529
  6. Acadia

    Acadia Registered Member

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Posts:
    4,048
    Location:
    SouthCentral PA
    Spoofstick works on my Firefox at the recent Secunia demo that uses USA Today. Even though my FF fails the test spoof (unless I unrealistically tighten the settings so as to make normal surfing impractical), the Spoofstick works telling me that I am no longer at USA Today but instead at Secunia. If it were a real spoof even though FF failed, at least I would be warned.

    Acadia
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.