SpeedConnect Internet Accelerator any good ?

Discussion in 'other software & services' started by Rainwalker, Apr 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    I have doubts as these things show up now and again...and again. Seems your bought IP program is pretty much controlling the lion-share of download/upload speed, but maybe it would help some. I run Windows 7 and had thought it was tweaked as it could be.
     
  2. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,128
    Location:
    USA
    I played with this sort of thing in XP and sometimes it made a significant difference. I haven't tried since running 7. Maybe I'll give SpeedConnect a try :)

    By the way here's a link:

    http://www.cbs-soft.com/
     
  3. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
  4. Victek

    Victek Registered Member

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Posts:
    5,128
    Location:
    USA
    You can't beat the current sale price :) The program seems to do exactly what it claims and nothing else. It doesn't even set itself to run automatically with Windows startup (remarkable lack of invasive behavior). Includes a speed test so you can see if the changes make a difference.

    More generally I wonder how Windows 7 handles these settings, eg MTU, receive window, etc.
     
    Last edited: Apr 2, 2012
  5. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    Yes, once upon a time(XP days), I played around with those settings and just decided it did not help much. Thanks for update.
     
  6. Rainwalker

    Rainwalker Registered Member

    Joined:
    May 18, 2003
    Posts:
    2,106
    Location:
    USA
    I only see a UL/DL meter with graph. I see no comparative speed test or anything else whatsoever. Computer seems the same(Win 7/64).
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.