Some "bugs"

Discussion in 'ESET NOD32 v3 Beta Forum' started by donlon, Aug 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. donlon

    donlon Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    31
    Hi

    I have some problems with some PDF files and the new beta NOD32, 2000.11b.

    I can't open this pdf file: http://www.peugeot.dk/brochurer/pdf/Priser-varevogne.PDF with HTTP checking (Active and IE 6 + WinXP), but if I diable HTTP checking, it opens fine

    And I can't scan my Office XP CD, the scan goes fine, half the way, but then NOD displays some "damaged arcives" and then shuts down !! ...this is weird, the "old" non beta ran through this CD with no problems.

    Does anyone else had similar problems ??
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    The pdf file opened for me in the browser using Firefox and NOD beta.
     

    Attached Files:

  3. donlon

    donlon Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    31
    Hmmm ....i guess it's a NOD32 and IE 6 combo problem or o_O - it's weird o_O
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    Did you turn off http scanning and try that?

    I just tried IE and it opened also.
     
  5. donlon

    donlon Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    31
    If i turn off HTTP scan I can open the PDF file just fine, but not with it turned on. :(
     
  6. donlon

    donlon Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2003
    Posts:
    31
    Hmmm ...this is weird, if I hit Ctrl+ F5 a couple of times, the file shows up.

    I know Ctrl+F5 updates the page from the server, but it's still weird, and pretty anoying if I have to hit Ctrl+F5 to read some websites/PDF files
     
  7. Stan999

    Stan999 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2002
    Posts:
    566
    Location:
    Fort Worth, TX USA
    I am also not able to open that pdf file if IE is set at "Higher efficiency" in IMON but it does open ok if IE is set at "Higher compatibility".
     
  8. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,719
    Location:
    Texas
    Strange. My IE is set to higher efficiency and it opens for me.
     

    Attached Files:

  9. Stan999

    Stan999 Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2002
    Posts:
    566
    Location:
    Fort Worth, TX USA
    Well, that is a bit odd. It also works for me using another machine with the same version of IE and "Higher efficiency".

    I'll have to check to see if any of the IE settings are different?
     
  10. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    I don't think this is related to NOD, I started noticing a problem opening pdf files with IE immediately after the august cumulative update for IE. I think it is related to MS's handling of the fix for download.ject vulnerability.
     
  11. Sweetie(*)(*)

    Sweetie(*)(*) Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Posts:
    419
    Location:
    Venus
    i believe there has been an update to adobe reader6.0 recently that might have some problems with the latest windows update aswell.
     
  12. flyrfan111

    flyrfan111 Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Posts:
    1,224
    Yes I think I updated acrobat reader about the same time as that IE update, one of the two is possibly the cause, I never thought it was NOD and I still don't, it's either Adobe or MS.
     
  13. Alec

    Alec Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Posts:
    355
    Location:
    Dallas, TX
    I'm not sure what app is "at fault", but I can also confirm the behavior outlined by donlon. The document begins to download, I see the Adobe Reader splash screen, a blank screen appears, a little progress bar appears at the bottom of the currently blank Adobe Reader window, it reaches what appears to be 100%, and then nothing. The window just stays blank. But if I Ctrl-F5 as stated it will eventually appear. I'm running WinXP Pro SP2, NOD32 2.12.0, and Adobe Reader 6.0.2 (5/18/2004).
     
  14. Nirvy

    Nirvy Registered Member

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Posts:
    25
    Location:
    Leeds, England
    I get the same problem with IE6 and Adobe Acrobat 6. With Opera it loads up fine first time however. Looks like an IE bug to me
     

    Attached Files:

    • pdfy.png
      pdfy.png
      File size:
      82.5 KB
      Views:
      118
Thread Status:
Not open for further replies.