Softsphere.com

Discussion in 'other anti-malware software' started by mhallerman, Apr 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Anyone else having issues reaching Ilya's site tonight?
     
  2. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    No problems here :thumb:
     
  3. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    weird - im not getting it.
     
  4. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,463
    Working fine here also.
     
  5. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    ok thanks folks. Changed my routers dns and still cant get to it. Even by IP. flushed ny dns cache too...

    ;(

    thanks anyway - at least I know the site itself is up.
     
  6. Ilya Rabinovich

    Ilya Rabinovich Developer

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Posts:
    1,543
    I can access it too.
     
  7. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Sorry, not sure what it was on my end guys, but it's ok now - some corrupt dns cache possibly here.....

    Mark.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.