Softsphere.com

Discussion in 'other anti-malware software' started by mhallerman, Apr 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Anyone else having issues reaching Ilya's site tonight?
     
  2. the_sly_dog

    the_sly_dog Registered Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Posts:
    297
    Location:
    The Heart Of London
    No problems here :thumb:
     
  3. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    weird - im not getting it.
     
  4. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    Working fine here also.
     
  5. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    ok thanks folks. Changed my routers dns and still cant get to it. Even by IP. flushed ny dns cache too...

    ;(

    thanks anyway - at least I know the site itself is up.
     
  6. Ilya Rabinovich

    Ilya Rabinovich Developer

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Posts:
    1,543
    I can access it too.
     
  7. mhallerman

    mhallerman Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Posts:
    180
    Sorry, not sure what it was on my end guys, but it's ok now - some corrupt dns cache possibly here.....

    Mark.
     
Thread Status:
Not open for further replies.