snap deploy error

Discussion in 'Other Acronis Products' started by adam_jcm, Jan 5, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adam_jcm

    adam_jcm Guest

    hi and thanks in advance for the help.

    i'm having trouble deploying my system. i have deployed successfully on one computer but when I try to deploy on any other pc I get an error. here's the log:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
    <log build="1307" product="Acronis OS Deploy Server" uuid="6C3D344F-4E0B-4DD1-B2D5-9F8643F23714" version="1.0">
    <event code="0" id="1" message="Deploy server is starting..." module="100" time="1136480555" type="2" />
    <event code="0" id="2" message="Host '192.168.2.123' query for deploy" module="100" time="1136481672" type="2" />
    <event code="0" id="3" message="Session 'Default': Join client '192.168.2.123'" module="100" time="1136481672" type="2" />
    <event code="0" id="4" message="New script session 'Session 1' was added" module="100" time="1136482257" type="2" />
    <event code="0" id="5" message="File '\\dumbo\FiberSensing\BackupUnidadesMedida\embedded\ePCI-101\ePCI-101_27_12_2005.tib' is accepted to download from FileServer as '5072476203428'" module="100" time="1136482257" type="2" />
    <event code="0" id="6" message="Session 'Deployment template 1/5/2006 5:30 PM': Join client '192.168.2.123'" module="100" time="1136482258" type="2" />
    <event code="0" id="7" message="Remove client '192.168.2.123' from session 'Deployment template 1/5/2006 5:30 PM'" module="100" time="1136482264" type="2" />
    <event code="14" id="8" message="Host '192.168.2.123' failed to deploy" module="100" time="1136482264" type="5" />
    <event code="0" id="9" message="Session 'Deployment template 1/5/2006 5:30 PM' is removed" module="100" time="1136482267" type="2" />
    <event code="0" id="10" message="Host '192.168.2.123' query for deploy" module="100" time="1136482481" type="2" />
    <event code="0" id="11" message="Session 'Default': Join client '192.168.2.123'" module="100" time="1136482481" type="2" />
    <event code="0" id="12" message="New script session 'Session 2' was added" module="100" time="1136482621" type="2" />
    <event code="0" id="13" message="File 'C:\ePCI-101_27_12_2005.tib' is accepted to download from FileServer as '6155907213900'" module="100" time="1136482621" type="2" />
    <event code="0" id="14" message="Session 'Deployment template 1/5/2006 5:36 PM': Join client '192.168.2.123'" module="100" time="1136482621" type="2" />
    <event code="0" id="15" message="Remove client '192.168.2.123' from session 'Deployment template 1/5/2006 5:36 PM'" module="100" time="1136482627" type="2" />
    <event code="14" id="16" message="Host '192.168.2.123' failed to deploy" module="100" time="1136482627" type="5" />
    <event code="0" id="17" message="Session 'Deployment template 1/5/2006 5:36 PM' is removed" module="100" time="1136482630" type="2" />
    </log>

    Can anybody help me with this??

    thank you

    Adam
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello Adam,

    Thank you for choosing Acronis Complete System Deployment Software.

    Please accept my apologies for the delay with the response.

    Could you please do the following in order to create Acronis Snap Deploy Agent logs so that we could continue investigation on this issue (this should be done on a target computer)?

    * When the client side of Acronis Snap Deploy is starting up, wait for boot menu to appear and press F11. As you get the "Linux kernel settings" prompt, remove the "quiet" parameter and press OK.
    * Select Acronis Snap Deploy Agent.
    * After you get the command prompt enter:

    product /mode:demon /log-level:verbose /log:../tmp/problem.log

    and press enter.

    * Reproduce the problem.
    * After you get the command prompt again insert a diskette into the floppy drive and enter:

    mkdir /mnt/t
    mount -t vfat /devfs/floppy/0 /mnt/t
    cp /tmp/problem.log /mnt/t
    umount /mnt/t

    * Collect the problem.log file from the diskette.

    Then, please, continue with the following in order to create Acronis OS Deploy Server logs:

    * Launch Acronis Snap Deploy Management Console;
    * Select the "Manage Deployment" option;
    * Specify the credentials for connecting to the machine with Acronis OS Deploy Server and click "OK";
    * Click on the "Show operations log" button on the icon bar;
    * Select the date you need the log from (this should be the last one, which was created when creating Acronis Snap Deploy Agent logs) and click on the "Save log entry to file" (diskette) button;
    * Specify the path and the filename for the log file and click "Save".
    * Collect this log file.

    Please submit a request for technical support. Attach all the collected files to your request along with the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with the solution.

    Thank you.
    --
    Kirill Omelchenko
     
Thread Status:
Not open for further replies.