Smilies gone, todays posts options gone..

Discussion in 'Test Forum' started by Old Monk, Nov 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
    ... Whats gone on?

    Hi all of a sudden I can't use smilies and when logged on I don't automatically get to the forums - I have to click the link to be redirected. When I get there under 'quick links' I can't get to 'todays posts'.

    Strange, any ideas ?
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,149
    Location:
    New England
    All those functions are Javascript related. Check your browser's settings and also any script-blocking, filtering, proxy and/or software firewall settings, any of which might be blocking scripting.
     
  3. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
  4. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
    Ok -thanks LWM - let me have a look.
     
  5. Old Monk

    Old Monk Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Posts:
    633
    Location:
    Sheffield, UK
    Mmm

    Odd - just checked LooknStop and it wasn't showing as connected and the first 5 rules were missing - very odd. Restarted it and now all is well. Just enabled this machine on broadband behind a router so had a couple of questions for the LnS forum anyway.

    Thanks anyway :rolleyes: :eek: :doubt: :isay:

    Yup were smiling now:thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.