Slow start after component update

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by backman, Jul 24, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. backman

    backman Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    90
    Location:
    San Antonio, TX
    This seems very similar to other threads, but since it is directly related to the new component update I decided to start a new thread. Hope you don't mind.

    I have just completed the update I mentioned above and what a mess. When I rebooted, as required, it took forever to come back up. I mean minutes, not seconds, longer. The Nod32 icon in the tray never did show up, so I rebooted and tried again. I still experienced an extreeeeeeeemely long bootup, but I did get the tray icon this time. The information shows the update was successful, but this is not really a success to my way of thinking. Prior to the component update, I had absolutely none of these problems. Has anyone else experienced anything like this. I have two other computers and both have Nod32 installed, but I'm going to say no to the update until I can figure out what happened here.

    I've included my system information below. Any ideas?

    NOD32 Antivirus System information
    Virus signature database version:   1.467 (20030723)
    Dated:   Wednesday, July 23, 2003
    Virus signature database build:   3801

    Information on other scanner support parts
    Advanced heuristics module version:   1.003 (20030703)
    Extended heuristic module build:   1031
    Archive support module version:   1.001 (20030526)
    Archive support module build version:   1032

    Information on installed components
    NOD32 For Windows NT/2000/XP - Base
    Version:   2.000.5
    NOD32 For Windows NT/2000/XP - Internet support
    Version:   2.000.5
    NOD32 for Windows NT/2000/XP - Standard component
    Version:   2.000.5

    Operating system information
    Platform:   Windows XP
    Version:   5.1.2600 Service Pack 1
    Version of common control components:   5.82.2800
    RAM:   512 MB
    Processor:   AMD Athlon(tm) XP 1800+ (1533 MHz)
     
  2. backman

    backman Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    90
    Location:
    San Antonio, TX
    It seems to have sorted itself out now. I have no idea what happened, but thumbs up for now.
     
Thread Status:
Not open for further replies.