Skype Help

Discussion in 'other software & services' started by TONPumper, Nov 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TONPumper

    TONPumper Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Posts:
    112
    I'm trying to reinstall Skype with the default settings, but when I uninstall and reinstall it, Skype loads my old settings. How do I stop it from doing this?
     
  2. philby

    philby Registered Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Posts:
    940
    Maybe do as per here, skipping point 8?

    HTH

    philby
     
  3. jnthn

    jnthn Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Posts:
    185
    Delete Skype's application data folder to reset skype settings. No need to uninstall/reinstall.
     
  4. TONPumper

    TONPumper Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Posts:
    112
    Thanks. Maybe I should have asked this: Skype is giving me a error whenever I try to edit my settings that says, "Invalid port." If I erase all of the settings and reinstall it, will that fix my problem?
     
  5. TONPumper

    TONPumper Registered Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Posts:
    112
    Okay, all is well. Funky things happen to my computer when I go home. I think it's because I don't have internet, so I use the neighbor's wireless, but lately their connection has been acting funny. When I went to use my computer, it froze upon wake up. I did a hard reboot and when the computer turned on, my desktop icons were rearranged and I couldn't edit my Skype settings because it had deleted my port number. o_O

    However, I think I'm back in business. Thanks for the replies! :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.