Shutdown Question/64 bit Question

Discussion in 'General Returnil discussions' started by fosl, Oct 12, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fosl

    fosl Registered Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Posts:
    54
    Hello all!

    Today I downloaded and installed RVS 2010 on a Vista Home 64 bit laptop. I used 2008 version a lot on my desktop but have been waiting for the 64 bit compatible version for a while. Works great so far. I dont notice any cpu spikes or slowdowns or anything else adverse at this time. Just a couple of questions. I notice that in the event viewer under system, it reports the system shutdown unexpectedly every time I reboot with Returnil turned on. Is this anything to be concerned with? Also, is there a specific 64 bit version to download or only one download for both 32 and 64. I noticed it installed in the Program Files (x86) folder instead of the Program Files folder.

    Thanks
     
  2. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    Hi fosl and welcome to the forums :)

    No, This is known. From the development team:

    The installer is for both 32-bit and 64-bit.

    Mike
     
  3. fosl

    fosl Registered Member

    Joined:
    Mar 5, 2007
    Posts:
    54
    Thanks Mike, and thanks for Returnil!
     
  4. korben

    korben Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Posts:
    740
    so anyone experiencing this phenomenon should infer from the above it's perfectly ok?

    do you think it's possible to tweak it in the future? I hate the red flags.
     
  5. korben

    korben Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Posts:
    740
  6. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    Hi korben,
    Your screenshot is only showing that there were shutdown issues, not what caused them. What are the technical details for each listed?

    Mike
     
  7. korben

    korben Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Posts:
    740
  8. Coldmoon

    Coldmoon Returnil Moderator

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Posts:
    2,981
    Location:
    USA
    What version/build are you using and do you have the cache wipe activated? The issue sounds more related to an older build. If it is the current release version (v3.1.8774.5254-REL), please send the following to support (dash) tech (at) returnil (dot) com:

    * C:\Windows\rvs3.log
    * C:\Windows\rvs3-inst.log
    * MSINFO32 report**

    **Click START > RUN > Type MSINFO32. On the System Information screen click FILE > Export and then save the file where you can find it to attach to your reply.

    Mike
     
  9. korben

    korben Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Posts:
    740
    What I had was the previous build...
    I had to restore my system from an image anyway so...
    Back with FRESH system + the latest build of R.

    and the issue persists so I will try to submit what you said :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.