Shadowprotect Desktop: License Key Disconnected

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by msmasuta, Jul 11, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. msmasuta

    msmasuta Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Posts:
    4
    Hi Friends,

    I recently installed Shadowprtect Desktop V3 on my hp laptop. However before I had a chance to create image of my system, it stopped working due to some infection (I guess). I had to restore the system using the recovery disc.

    After the restoration, Shadowprotect could not restart due to some missing files. I reinstalled it. NOW the license key is showing as disconnected. I CANNOT create a back up or restore. These two options are simply not present there.

    I tried to uninstall and reinstall Shadowprotect, but the same problem persists.

    Anybody had this issue before? What did you do to fix it? Please help.

    Thanks,
    msm
     
  2. Ed_H

    Ed_H Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    662
    Location:
    Chicago, IL
    Have you tried going to Network View and clicking on connect?
     
  3. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,059
    You might do best by opening a support ticket with Storagecraft.

    Pete
     
  4. msmasuta

    msmasuta Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Posts:
    4
    Hi ffreedom01,

    Thank you so much. Just one click and I am back into business.

    Your tip was a life saver.

    Pete,

    My next step was Storagecraft. However I would not have got such a fast solution to the problem.

    Again, Thanks a Million, friends!!!

    MSM :D :thumb:
     
  5. Hairy Coo

    Hairy Coo Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Posts:
    1,486
    Location:
    Northern Beaches
    Care has to be taken when reinstalling SP,whether its in the existing system setup or in a new installation of any form.

    Only one instance of SP is allowed for non-commercial use.

    If SP is just reinstalled without stopping the previous install-it appears to StorageCraft that in fact two Sps are being used and a new activation key must be obtained,as the old one is useless.There is NO way to get around this.

    The correct procedure prior to reinstallation,or installing on a new system-is to go to SP HELP -Product Activation and Deactivate the existing SP.
    Then the same serial no- key can be used.

    Forgetting to do this has happened twice for me-on the last occasion took a full week for StorageCraft to provide the new key.
    You can still use SP,but in trial mode.
     
    Last edited: Jul 11, 2008
  6. Ed_H

    Ed_H Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Posts:
    662
    Location:
    Chicago, IL
    You're welcome...I am glad that worked for you!
     
Thread Status:
Not open for further replies.