Setup problems

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by mwahk, Dec 29, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mwahk

    mwahk Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Posts:
    2
    I'm trying to install Acronis True Image 11 Home but every time it reach the end of the setup and create the desktop icon the suddenly rollback and remove the whole program without any error message,and it say that the installation was interrupted .

    Acronis True Image 10 setup don't cause such problem.I've tried to install the true image 11 on my laptop and it did work but it don't work on my PC,I closed the running processes using control+Alt+Del but that didn't help.I reinstalled the true image 10 and uninstalled it and removed all the related files but it didn't work.

    I use WinXp sp2.

    Please Help
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello mwahk,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup Software.

    Please try disabling antivirus and firewall software temporarily.

    Please clear Windows temp folders (usually located at C:\Documents and Settings\YOUR_USER_NAME\Local Settings\Temp, you may need to set Windows to show hidden and system files). Please download the Windows Installer Cleanup Utility package, install and run it. Select Acronis True Image 11 Home and click Remove. Then reboot your computer and try installing Acronis True Image again.

    If that doesn't solve the problem, please perform a manual removal of Acronis True Image 11 Home as described here. Then try installing again.

    If the issue persists, please collect the installation log file the way it is described in this previous post.

    Then submit a request for technical support. Attach all the collected files and information to your request along with the step-by-step description of the actions taken before the problem appears and the link to this thread. We will investigate the problem and try to provide you with a solution.

    Thank you.
    --
    Marat Setdikov
     
  3. mwahk

    mwahk Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Posts:
    2
    Thank you very very much for your help,I've tried what said at the link you gave me and it seems the problem was the Acronis secure Zone.I reinstalled Acronis 10 and removed the secure Zone and un installed true image 10 and installed the true image 11 and it worked perfectly.Thanks again for your help.
     
  4. sparkymachine

    sparkymachine Registered Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Posts:
    249
    Location:
    East Lancashire, UK
    Hoorahhh, a happy customer :) :) :)
     
  5. Earthling

    Earthling Registered Member

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Posts:
    604
    Location:
    UK
    That's two then :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.