Service running, but ?

Discussion in 'Prevx Releases' started by CloneRanger, Oct 14, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,913
    PSOL v206

    Definately running

    arp.gif

    But HJT log states this ?

    O23 - Service: CSIScanner - Unknown owner - C:\Program Files\RANDOM\RANDOM.exe" /service (file missing)

    I've substituted the actual randomised name with RANDOM

    Any ideas why it shows (file missing) when it isn't ?

    TIA
     
  2. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,529
    Location:
    Sweden
    I'm not sure, but couldn't it have to do with the self-protection and Prevx having a randomized .exe name to prevent malware from shutting it down?
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I suspect this could be because of the parameter /service at the end of the filename. It's possible that they aren't parsing out the parameters properly but if the file does indeed exist, then I wouldn't be too concerned :)
     
  4. CloneRanger

    CloneRanger Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Posts:
    4,913
    @ PrevxHelp

    I wasn't overly concerned, just curious as to why.

    Thanks for your explanation :thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.