Security??

Discussion in 'other software & services' started by Cochise, Nov 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    I'm trying to D/L a certain programme but I get this Security Warning...

    Can anyone kindly tell me which particular 'Security' I need to temporarily disable......Please.......I've tried enabling Active X, java etc., Ooooeerrr!....but it made no difference....


    Cochise,
     

    Attached Files:

  2. StevieO

    StevieO Guest

    Hi Cochise,

    I had this same problem only a few days ago for the very first time !

    I fixed it by changing the IE Security Options to medium, clicking OK and then changing them all back to how i had customised them before, and clicking OK.

    This seems to have done the trick, but it's strange it's just happened to both of us ?


    StevieO
     
  3. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Hi StevieO,

    Thanks for the reply......Yep!...Done that and more....:D :D ...Now I'm getting this......Don't you just hate it when this happens?..:D ......

    I think the Programme is trying to tell me something.....so I don't think I'll bother it any more.....:D :D :D

    Best Regards, Cochise,:cool:
     

    Attached Files:

  4. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    hi Cochise :) you can fix the original problem from the screenshot in post#1 by going Internet Options>Security>make sure "Internet" is highlighted, then click on Custom Level>scroll down to "Submit Nonencrypted Form Data" and select "Enabled"
     
  5. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Thanks Ice.....but that was enabled??.....anyway, I scrapped trying that Link and Googled 'MS Service Scan'.....you get two options....a direct Scan, which my security wouldn't allow, and an option to D/L the programme and run it directly, that worked just fine.....AND my system was OK after all that, don't know why I bothered...:D :D :D

    Cheers, Cochise,:cool:
     
  6. iceni60

    iceni60 ( ^o^)

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Posts:
    5,116
    are you certain? you're not thinking it's enabled now, after you changed the settings to "medium" - which can change that setting, so it was enabled then?

    LOL anyway, you did the scan in the end. MS is a nightmare i was trying to download their antispyware program and i had to download their stupid validation checker, when i ran it it kept on saying it was out of date o_O i downloaded it from betanews in the end.
     
  7. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    M$.....Help...D/Ls.....Information etc., etc.,........SUCK!!.:D :D


    Cochise,:cool:
     
  8. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Was that link a site listed in IE's Restricted Zone....if you use that feature :doubt:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.