Scanning Targets

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by manOFpeace, Sep 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. manOFpeace

    manOFpeace Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2003
    Posts:
    716
    Location:
    Ireland
    Hello, does anyone know of a way to make the scanning targets stick.
    I must have to reset them nearly everyday for some reason.
    If I do the Advanced Heuristics scan I have to reset. It seems to take very little to knock them off. TIA. :)
     
  2. martindijk

    martindijk Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    537
    Location:
    Gorredijk - the Netherlands
    Hi manOFpeace,

    In order to do that you should create a "profile" according to your scanning needs and scanning setup.

    rgds,
    Martin
     
  3. manOFpeace

    manOFpeace Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2003
    Posts:
    716
    Location:
    Ireland
    Thanks Martin, I will have a look around the "help" pages and see if I can make anything of it. ;)

    Thanks for taking the time to answer. :)
     
  4. martindijk

    martindijk Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    537
    Location:
    Gorredijk - the Netherlands
    Hi manOFpeace,

    Just set up a scanning situation you like and save it under a profile name, so next time you scan the scanning will be executed as you have saved them in your profile.

    rgds,
    Martin
     
  5. manOFpeace

    manOFpeace Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2003
    Posts:
    716
    Location:
    Ireland
    Thanks again Martin, I think I got it together OK. ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.