Scan Menu Disappears When Running Scanner From Control Center

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by Thankful, Feb 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,723
    Location:
    New York City
    I am a registered user running Nod32 Version 2.50.45 with signature 1.1406. I am using Blackspear's advanced settings. I run the on-demand scanner (Run Nod32) from the control center. The scanner first checks memory. I then choose 'Scan Only' from the 'Scanning Targets' Tab. The scanner shows the message 'Page file locked' . It then runs for a couple of seconds and then the scan screen disappears and I am returned to the Control Center menu. The same behavior occurs when I select 'In-depth Analysis'.
    When I look at the NOD32 Scanner log, the result is scanned 0, infected 0, cleaned 0, status scanning. I have never seen this behavior before and never had any problems with NOD32. I have deleted NOD32 and removed its folder and reinstalled but this behavior persists.
    Any help is greatly appreciated. Thank you.
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Do the following files exist?

    C Drive> Windows> Temp

    C Drive> Documents and Settings> (User Name) XXXXXX> Local Settings> Temp

    Cheers :D
     
  3. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,723
    Location:
    New York City
    Hi Blackspear,

    The first folder was there. I added the second folder but still have the same problem.
     
  4. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,415
    I'd suggest to disable archives and email files, just to see if that makes a difference.
     
  5. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,723
    Location:
    New York City
    Hi Marcos,

    I unchecked Archives and Email from the Setup tab but the problem persists.
     
  6. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,723
    Location:
    New York City
    It seems to be working O.K. now. Why can't the scan location (i.e. C: Drive) be included as part of a profile?
     
  7. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,609
    Location:
    Ontario, Canada
    I also have this Problem with a friends computer and I cannot find a solution XP Pro SP1! Does SP1 make a Differance?

    Cheers,
     
  8. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,723
    Location:
    New York City
    Triple Helix,

    I am running XP Home SP2. Try setting up a profile for a 'Local' (Scan local disks.) I was able to get this to work even when NOD32 and In-depth Analysis weren't working. Hope this is helpful.

    Regards,
    Thankful
     
  9. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,609
    Location:
    Ontario, Canada
    Yes there was no problem with Local Scan But the same with you as to In-depth scan not a go!!

    o_O o_O
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.