SB with Multiple User accounts

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by VXN, Aug 1, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VXN

    VXN Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Posts:
    3
    First off, Hello everyone and Thank You for your patience in advance.
    I am in a situation that I'm not quite sure whether it's OK or not.

    I installed SpywareBlaster 3.1 (SB) just recently. It runs perfect while I'm logged on to my computer as Administrator.

    However when I switch to another user account, which is the one I use while I'm surfing on the Net, SB doesn't seem to function properly. Every time I run SB I find that protection is "disabled" for all the three items:
    -no IE protection
    -no Restricted Sites protection
    -no Mozilla/Firefox protection.
    After I click "Enable All Protection" it seems OK but after closing SB and running it back, the same thing happens. "Enable All Protection" status just doesn't hold.

    Then when I switch back again to Admin account and launch SB, I find that SB is in "All the protection enabled" status without any problem.

    So my question is Am I still protected by SB while I'm not logged on to my computer as Admin?

    Or, should I give some permissions to other users in order to enable SB work properly for them?

    Thanks
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.