SAS Pro 3.2 infinite loop problem with some unicode characters

Discussion in 'other anti-malware software' started by lu_chin, Jul 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lu_chin

    lu_chin Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Posts:
    295
    I downloaded the trial version of SAS Pro 3.2 and tried to do a quick scan on my C drive. It got stuck in an infinite loop when scanning some directories/files with Unicode characters in their names as shown in the attached picture. Also, I found that every few seconds, my CPU usage spiked up 6% but I was not sure if this was due to SAS' conflicts with other security program I was running or not. I have uninstalled it for now.
     

    Attached Files:

    • sas.jpg
      sas.jpg
      File size:
      69.2 KB
      Views:
      5
  2. TairikuOkami

    TairikuOkami Registered Member

    Joined:
    Oct 10, 2005
    Posts:
    3,050
    Location:
    Slovakia
  3. SUPERAntiSpy

    SUPERAntiSpy Developer

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Posts:
    1,088
    Please submit a support ticket here, and we will be happy to assist you:
    http://www.superantispyware.com/support.html

    I will report the findings back to the group if the users desire - but I want to make sure and respect the forums and keep the posts on topic.

    Nick Skrepetos
    SUPERAntiSpyware.com
    http://www.superantispyware.com
     
  4. snapdragin

    snapdragin Registered Member

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
    Since this is a direct support issue, I've split the above posts into this separate thread.

    lu chin (or anyone else experiencing a similar problem), please follow up with support through the link supplied by Nick.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.