Sandboxie and Synaptics Scroll issue

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by IceCube1010, Feb 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    Hi

    I tried searching the forums and Sandboxie's forums but have come up empty. Does anyone know how to make Synaptics scroll work in a Sandboxed Firefox browser? I'm using Sandboxie version 3.34 with Synaptics v6.2 I had a similar problem with SafeSpace awhile back and Tidyup gave me a solution that worked but I can't seem to find it now. Not sure if it would work with Sandboxie either.

    Any help would be appreciated.
    Ice
     
  2. ambient_88

    ambient_88 Registered Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Posts:
    854
    What exactly is your problem?
     
  3. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    The scrolling on the mouse pad does not work. The mouse buttons work but not the scroll along the side of the pad. I see a up/down graphic on the screen but it does not function. I need to manually use the scroll bar on the right side of the window. I tried this setting in the configuration file but it still did not work. http://www.sandboxie.com/phpbb/viewtopic.php?t=3780

    thanks
    Ice
     
  4. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    anybodyo_O
     
  5. Firebytes

    Firebytes Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    916
    IceCube1010,

    Have a look a this Wilders thread.
     
  6. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    yep. thanks Firebytes, but I have tried that and still a no go. I'll try posting over at Sandboxie. maybe I'm doing something wrong. I just started using Sandboxie and like the idea behind it.

    thanks again,
    Ice
     
  7. Firebytes

    Firebytes Registered Member

    Joined:
    May 29, 2007
    Posts:
    916
    Sorry IceCube 1010, I missed where you had already seen that possible solution....my bad.
     
  8. lantern

    lantern Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    4
    Similar problem here. I asked on the Sandboxie forum here and there seemes to be no fix for this. It looks like you already asked there though! :D
     
  9. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    Really strange in that there seems to be people with this issue and the fix that was mentioned works for them. Not sure why I can't get it to work here. It's not the end of the world but more of a convenience than anything else. I had the same exact problem with Safespace which is a sandbox type of program. A user called Tidyup helped me figure it out. I'm still trying to find the info he sent me.

    Ice
     
  10. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    Well I narrowed it down to Firefox. When I sandbox IE 7, the scrolling works perfectly. I currently using Firefox 3.1 beta #2.

    Ice
     
  11. Tidyup

    Tidyup Registered Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Posts:
    101
  12. IceCube1010

    IceCube1010 Registered Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Posts:
    963
    Location:
    Earth
    thanks Tidyup! I'll give it a whirl.

    Ice
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.