sandboxie and IE9

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by Brocke, Jan 2, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,191
    Location:
    USA,IA
    has anyone had this issue?

    my issue is i have IE9 forced sandboxed. I run windows 7 32bit and it works well but sometime IE9 will not start right. the e icon will show up like the browser is open and then disapper (fades away) but sandboxie show the iexplore process sandboxed. i have to logout and relog in to fix the issue. not sure what causes it but its not a everyday issue.

    anyone else seen this? is this a known issue?
     
  2. xxJackxx

    xxJackxx Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Posts:
    4,050
    Location:
    USA
    I was noticing earlier today that when I would launch IE9 in Sandboxie that the process would still be running in the Sandboxie window and a new one would start each time I opened IE and remained after closing IE. I clicked "Terminate All Programs" and closed Sandboxie and started it again and it seemed ok. I suspect something is wrong with Sandboxie and IE9 and the moment. Firefox worked as expected.
     
  3. batsec

    batsec Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Posts:
    26
    Location:
    Germany
    I'm using IE8 on XP and I have the same problem. As @xxJackxx says I terminate iexplore.exe on the task manager and I retray to open IE with sandboxie. Then it seems ok. However I'm using chrome, work like a charm.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.