Run time error for Spywareblaster

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Belford, Jun 14, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Belford

    Belford Guest

    o_O :rolleyes: :'( I have installed the Spyware Blaster 2.3.5 just now. and tried to run it but got a message:

    Run-time error '-2147221504 (80040000)':
    Incorrect size descriptor in DES decryption

    Can any one help? Thx.
     
  2. Belford

    Belford Guest

    I'm sorry, the version is 2.5.3

    Thx
    :rolleyes:
     
  3. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,435
    Location:
    Netherlands
    Hi Belford,

    Please read this thread and let us know if the same applies to you: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=7834

    Regards,

    Pieter
     
  4. Belford

    Belford Guest

    Thanks Pieter. will let you knowthe result soon.

    However, I am running a Traditional Chinese Win2K.

    Thx
     
  5. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,435
    Location:
    Netherlands
    I´m afraid that would account for the error you´re getting.

    Regards,

    Pieter
     
  6. Belford

    Belford Guest

    Hi, there.

    I have tried as what suggested. But the same erroe message appeared (Exactly as before). Any advices?

    Thx
     
  7. Belford

    Belford Guest

    Hi, Pieter:

    Yes, it seems I've encountered the same problem as Ryu.

    However, thanks for the Spybot program, itis very good.

    Keep going,guys.
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    369
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.