Run-time error 429

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by archie01, Apr 7, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. archie01

    archie01 Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Posts:
    2
    Help! - just installed spywareguard after searching the web for a program to prevent annoying programs getting downloaded onto my computer after getting a dialer program called fun installed by kids. After installing spywareguard i now get error - "run-time error 429 active x component cant create object" on bootup, any sugestions?
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Hi archie01 :)

    Welcome to Wilders.

    Your answer is here,

    http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=12089



    snowbound
     
  3. archie01

    archie01 Registered Member

    Joined:
    Apr 7, 2004
    Posts:
    2
    Thanks Snowbound, that seems seems to have done the trick
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Glad u got it working. :D





    snowbound
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    373
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.