Rootkit Unhooker has no text in GUI

Discussion in 'other anti-malware software' started by Gullible Jones, Feb 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Screenshot says it all:

    http://img205.imageshack.us/i/capture1oe.jpg/

    No text anywhere, so no idea what it's saying (or what the buttons do). Anyone know what causes this and how to fix it?

    Edit: FWIW I got this version from Softpedia so it shouldn't be bad...
     
  2. Meriadoc

    Meriadoc Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Posts:
    2,642
    Location:
    Cymru
    RkU's last update was Saturday, February 06, 2010, version 3.8 LE build 386/589 Service Release 1 and should only be downloaded from rootkitdotcom, DiabloNova. Try that one first, uninstall previous version and reboot.

    MD5 for RkU3.8.386.589.exe
    fac5a3c30788a90d6ffe5fce8ca37257

    SHA-512 for RkU3.8.386.589.exe
    dd9e056af7b0d92c7c3b45d606cbfef01734ece81645ab20efe4702bd298b68b
    bef2691616853ab42864234d27ac26337d6e6683405608f8acb16412dc23e86d
     
  3. Got that one... Still no text. :(
     
  4. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
  5. subset

    subset Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Posts:
    825
    Location:
    Austria
  6. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
    i noticed that:D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.